Mitt test av Mac mini M1

Datormagazin var snabba som vesslor och bad mig skriva ett test på nya Mac minin. Du kan läsa det här.

Summering: odelat positiv till hårdvaran, inte överdrivet entusiastisk över operativsystemet.

Relaterade texter

  • Mitt test av Mac mini M1 (2020-11-25)
    Datormagazin var snabba som vesslor och bad mig skriva ett test på nya Mac minin. Du kan läsa det här. Summering: odelat positiv till hårdvaran, inte överdrivet entusiastisk över operativsystemet.

  • Hello (again) (2020-11-24)
    För sex månader sen skrev jag en bloggpost som fick hyfsat mycket uppmärksamhet. Den hette “Tack och hej, Macintosh” och innehåller citat som detta: Beslutet att börja varva ner Mac-användandet för mig har vuxit fram under flera år nu men egentligen handlar det om tre saker: prislappen på Apples hårdvara,...


  • CC BY-NC-SA 4.0